Koeman roept Maatsen op na het missen van Berghuis bij Oranje, Koopmeiners onzeker

Koeman roept Maatsen op na het missen van Berghuis bij Oranje, Koopmeiners onzeker

De Nederlandse voetbalploeg heeft een grote klap gekregen met het uitvallen van Steven Berghuis voor de komende wedstrijden tegen Noord-Ierland en Bosniƫ. Berghuis, die een belangrijke speler is in het Nederlands elftal, zal niet meedoen aan de wedstrijden vanwege een blessure. Daarom heeft bondscoach Ronald Koeman Maatsen opgeroepen om de plaats van Berghuis in te nemen.

Maatsen is een jonge speler die momenteel bij AZ speelt. Hij is een veelbelovend talent dat al een paar keer eerder bij het Nederlands elftal is opgeroepen, maar nooit echt in actie is gekomen. Nu heeft hij de kans om zijn waarde te bewijzen.

Een andere speler die ook opgeroepen is, is Teun Koopmeiners. Koopmeiners is een ervaren speler die al veel wedstrijden voor Oranje heeft gespeeld, maar hij is zich er ook van bewust dat hij niet altijd zeker is van een basisplaats. Hij zal dus hard moeten werken om zijn plaats in het team te behouden.

Het is duidelijk dat Koeman zijn best doet om de beste spelers bij elkaar te krijgen voor de komende wedstrijden. Maatsen en Koopmeiners hebben allebei de kans gekregen om hun waarde te bewijzen en het zal interessant zijn om te zien hoe ze zich presteert.