Koeman open voor terugkeer naar 4-3-3 bij Nederlands elftal

Koeman open voor terugkeer naar 4-3-3 bij Nederlands elftal

Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands elftal, heeft aangegeven dat hij openstaat voor het terugkeren naar een 4-3-3 systeem. De laatste jaren speelde het Nederlands elftal met een 5-3-2 systeem, maar Koeman wil nu terugkeren naar de oude opstelling.

Het 5-3-2 systeem werd door Koeman ingevoerd om meer balbezit te creƫren en meer druk te zetten op de tegenstander. Ook wilde hij meer controle krijgen over de wedstrijd. Hoewel het systeem in het begin succesvol was, bleek het op lange termijn niet effectief genoeg.

Koeman is nu van plan om terug te keren naar de oude 4-3-3 opstelling. Met deze opstelling zal hij meer druk kunnen zetten op de tegenstander en meer controle krijgen over de wedstrijd. Ook zal deze opstelling meer ruimte bieden aan de aanvallers om hun kwaliteiten te tonen.

De bondscoach is ervan overtuigd dat met de 4-3-3 opstelling het Nederlands elftal weer succesvol kan worden. Hij is van plan om deze opstelling in de aankomende wedstrijden te gebruiken en hoopt dat dit een positief effect zal hebben op het spel van het Nederlands elftal.

Koeman is dus open voor een terugkeer naar de 4-3-3 opstelling. Hij is ervan overtuigd dat dit de juiste keuze is en dat dit een positief effect zal hebben op het spel van het Nederlands elftal. Alleen de tijd zal uitwijzen of dit een goede beslissing is geweest.