Koeman mist Koopmeiners bij Oranje: 'Een situatie die nog nooit eerder is voorgekomen'

Koeman mist Koopmeiners bij Oranje: ‘Een situatie die nog nooit eerder is voorgekomen’

Ronald Koeman mist Teun Koopmeiners bij het Nederlands elftal. De middenvelder van AZ was een van de uitblinkers in de Eredivisie, maar kreeg geen uitnodiging voor Oranje. Volgens Koeman is dit een situatie die nog nooit eerder is voorgekomen.

De afgelopen maanden heeft Koopmeiners bewezen een van de beste middenvelders van Nederland te zijn. Met zijn techniek en inzicht heeft hij AZ naar de top van de Eredivisie geleid. Ondanks zijn prestaties kreeg hij geen uitnodiging voor Oranje.

Koeman is verbaasd over deze situatie. “Het is een situatie die nog nooit eerder is voorgekomen”, zegt hij. “Koopmeiners heeft een geweldig seizoen gespeeld en hij had zeker een kans verdiend om mee te doen met Oranje.”

Hoewel Koeman Koopmeiners mist bij Oranje, benadrukt hij dat hij nog steeds veel vertrouwen heeft in de selectie. “We hebben een goed team met veel talent en ervaring. We zullen ons best doen om ons doel te bereiken.”

Koopmeiners is teleurgesteld dat hij niet mee mag doen met Oranje, maar hij blijft positief. “Ik heb hard gewerkt om zo ver te komen en ik zal blijven werken om mijn doel te bereiken. Ik zal blijven hopen dat ik op een dag deel uitmaak van het Nederlands elftal.”