Koeman krijgt slecht nieuws van Bosz: 'Lang zal waarschijnlijk niet voor Oranje uitkomen'

Koeman krijgt slecht nieuws van Bosz: ‘Lang zal waarschijnlijk niet voor Oranje uitkomen’

Ronald Koeman heeft slecht nieuws gekregen van Peter Bosz. De bondscoach van het Nederlands elftal heeft gehoord dat Daley Blind waarschijnlijk niet in staat zal zijn om voor Oranje uit te komen. Blind is een belangrijke speler voor Oranje, dus dit is een grote teleurstelling voor Koeman.

Blind was al enige tijd geblesseerd, maar hij leek op weg om terug te keren in de selectie. Helaas heeft Bosz aan Koeman laten weten dat Blind waarschijnlijk niet fit genoeg zal zijn om voor Oranje uit te komen. Dit betekent dat Koeman op zoek moet naar een andere optie om Blind te vervangen.

Koeman heeft al diverse spelers in gedachten om Blind te vervangen. Hij heeft gezegd dat hij verschillende opties wil bekijken voordat hij een beslissing neemt. Hij heeft ook gezegd dat hij de spelers die hij in gedachten heeft, eerst wil observeren voordat hij een definitieve keuze maakt.

Het is duidelijk dat Koeman teleurgesteld is door het nieuws dat hij van Bosz heeft gekregen. Hij had gehoopt dat Blind in staat zou zijn om voor Oranje uit te komen, maar helaas lijkt dat er niet van te komen. Nu moet Koeman op zoek naar een andere optie om Blind te vervangen.