Koeman gooit het systeem van Oranje radicaal om: een daad van durf volgens De Roon

Koeman gooit het systeem van Oranje radicaal om: een daad van durf volgens De Roon

De Nederlandse voetbalploeg heeft een nieuwe coach: Ronald Koeman. Hij is de opvolger van Dick Advocaat en heeft de taak om Oranje weer terug naar de top te brengen. Koeman heeft al aangekondigd dat hij het systeem van de Nederlandse voetbalploeg radicaal wil omgooien. Volgens Marten de Roon, middenvelder van Oranje, is dit een daad van durf.

De Roon heeft aangegeven dat hij het een goede zet vindt dat Koeman het systeem wil veranderen. Hij denkt dat dit nodig is om Oranje weer terug naar de top te brengen. De Roon is van mening dat de veranderingen die Koeman wil doorvoeren, de ploeg sterker zullen maken.

Het is nog niet duidelijk wat voor veranderingen Koeman precies gaat doorvoeren. Wel heeft hij aangegeven dat hij meer aandacht wil besteden aan de technische vaardigheden van de spelers. Ook wil hij meer aandacht besteden aan de tactiek van de ploeg.

Koeman heeft al laten weten dat hij een aantal spelers uit de selectie zal halen en anderen erbij zal nemen. Ook zal hij een aantal spelers laten trainen in andere posities. Volgens De Roon is dit een goede stap omdat het de ploeg meer flexibiliteit geeft.

De Roon is ervan overtuigd dat Koeman de juiste stappen zet om Oranje weer terug naar de top te brengen. Hij denkt dat Koemans durf om het systeem radicaal om te gooien, de ploeg sterker zal maken. Alleen als er hard wordt gewerkt en er veel wordt geïnvesteerd in de technische vaardigheden van de spelers, kan Oranje weer terug naar de top.