Koeman en Spaanse mannenploeg veroordelen kus van Rubiales: 'Onacceptabel!'

Koeman en Spaanse mannenploeg veroordelen kus van Rubiales: ‘Onacceptabel!’

Ronald Koeman en zijn Spaanse mannenploeg hebben de kus die Rubiales gaf aan de spelers na de wedstrijd tegen Portugal veroordeeld. De kus van Rubiales, de directeur van de Spaanse voetbalbond, was volgens Koeman en de spelers “onacceptabel”.

De wedstrijd tussen Spanje en Portugal eindigde in een 2-2 gelijkspel. Na het eindsignaal liep Rubiales het veld op om de spelers te feliciteren. Hij gaf een aantal spelers een kus op de wang.

Koeman en de spelers waren niet blij met de kus van Rubiales. Ze vonden dat hij te ver ging met zijn gedrag. Koeman zei: “Het is onacceptabel dat Rubiales zo dicht bij ons komt en ons aanraakt. We moeten afstand houden om te voorkomen dat we besmet raken.”

De Spaanse voetbalbond heeft laten weten dat Rubiales’ gedrag niet is toegestaan. Ze hebben hem gewaarschuwd dat hij zich in de toekomst moet houden aan de regels.

De kus van Rubiales is een goed voorbeeld van hoe mensen zich moeten gedragen tijdens de coronacrisis. We moeten afstand houden en contact vermijden om te voorkomen dat we besmet raken.