Koeman belt Luuk de Jong om beschikbaarheid voor Oranje te bevestigen

Koeman belt Luuk de Jong om beschikbaarheid voor Oranje te bevestigen

Luuk de Jong, de aanvoerder van PSV, heeft bevestigd dat hij beschikbaar is voor het Nederlands elftal. Dit kondigde bondscoach Ronald Koeman aan tijdens een persconferentie.

De Jong, die al meer dan 50 interlands heeft gespeeld, was al een tijdje niet meer in beeld bij Oranje. Maar Koeman wilde hem graag terug hebben in de selectie. “Luuk is een speler die ervaring heeft en die we nodig hebben”, zei Koeman.

De Jong was blij met de kans om weer voor Oranje uit te komen. “Ik ben erg trots dat ik weer deel uitmaak van de selectie. Ik ben er klaar voor om mijn bijdrage te leveren aan het team”, zei hij.

De Jong is een belangrijke speler voor PSV en heeft al veel doelpunten gemaakt in de Eredivisie. Hij is ook een belangrijke speler voor Oranje, omdat hij veel ervaring heeft en een goede leider is.

Koeman is blij dat De Jong weer beschikbaar is voor Oranje. “Het is goed om hem weer terug te hebben in de selectie. Hij is een belangrijke speler voor ons en we hopen dat hij ons kan helpen om onze doelstellingen te bereiken.”

Het Nederlands elftal heeft veel talent en met Luuk de Jong erbij is het team nog sterker geworden. Nu is het aan Koeman om ervoor te zorgen dat het team presteert op het hoogste niveau.