Koala’s in Ouwehands Dierenpark pas vanaf Pasen te bewonderen

Vanaf Pasen kunnen bezoekers van Ouwehands Dierenpark in Rhenen koala’s bewonderen. Het park heeft twee koala’s, een mannetje en een vrouwtje, die samen in een verblijf wonen. De koala’s zijn afkomstig uit AustraliĆ« en hebben de namen Kaya en Koda gekregen.

De koala’s zijn een belangrijke aanvulling op het dierenbestand van Ouwehands Dierenpark. Door de komst van de koala’s krijgen bezoekers de kans om deze bijzondere dieren van dichtbij te bewonderen. De koala’s zijn namelijk erg schuw en komen niet vaak buiten hun verblijf.

Om de koala’s goed te verzorgen, is er een speciale verzorgingsruimte gebouwd. Hier kunnen de dieren rustig aan hun voedsel komen en worden ze verzorgd door de verzorgers. Verder heeft het park een speciaal voedsel voor de koala’s besteld, waaronder eucalyptusbladeren, die de dieren als voedsel gebruiken.

Bezoekers kunnen de koala’s bewonderen tijdens hun bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Het park biedt ook speciale activiteiten aan, zoals koala-voedertours, waarbij bezoekers de koala’s kunnen voeren.

Ouwehands Dierenpark is erg blij met de komst van de koala’s en hoopt dat bezoekers veel plezier zullen beleven aan het bewonderen van deze bijzondere dieren.