KNVB staat niet direct wedstrijden stil als speler of scheidsrechter wordt geraakt door voorwerp

KNVB staat niet direct wedstrijden stil als speler of scheidsrechter wordt geraakt door voorwerp

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) heeft aangegeven dat het niet direct wedstrijden stil zal leggen als een speler of scheidsrechter geraakt wordt door een voorwerp. De KNVB heeft aangegeven dat het belangrijk is om de wedstrijd te laten doorgaan, tenzij er een ernstige situatie ontstaat.

De KNVB heeft aangegeven dat het belangrijk is om de wedstrijd te laten doorgaan, omdat dit de beste manier is om te voorkomen dat er onnodige onrust ontstaat. Als er een ernstige situatie ontstaat, zoals een speler of scheidsrechter die gewond raakt door een voorwerp, dan zal de wedstrijd stilgelegd worden.

De KNVB heeft ook aangegeven dat het belangrijk is dat er maatregelen worden genomen om te voorkomen dat er in de toekomst soortgelijke situaties ontstaan. Dit betekent dat er meer aandacht moet worden besteed aan de veiligheid van spelers en scheidsrechters. Er moeten bijvoorbeeld maatregelen worden genomen om te voorkomen dat er voorwerpen op het veld worden gegooid.

Het is belangrijk om te weten dat de KNVB niet direct wedstrijden stil zal leggen als er een speler of scheidsrechter geraakt wordt door een voorwerp. Als er echter een ernstige situatie ontstaat, dan zal de wedstrijd stilgelegd worden. Daarnaast is het belangrijk om maatregelen te nemen om te voorkomen dat er in de toekomst soortgelijke situaties ontstaan.