KNVB bespreekt met clubs over resterende RKC-Ajax wedstrijd, duidelijkheid in komende dagen

De KNVB heeft een gesprek gehad met de clubs RKC Waalwijk en Ajax over de resterende wedstrijd die nog gespeeld moet worden in de Eredivisie. De wedstrijd, die eerder dit seizoen werd afgelast vanwege het coronavirus, moet nog worden gespeeld. De KNVB heeft aangegeven dat er in de komende dagen duidelijkheid zal komen over de wedstrijd.

De KNVB heeft aangegeven dat de clubs RKC Waalwijk en Ajax samen met de KNVB een oplossing moeten zoeken voor de resterende wedstrijd. Er zijn verschillende opties waaronder het spelen van de wedstrijd op een andere datum of het annuleren van de wedstrijd.

De KNVB heeft ook aangegeven dat er rekening gehouden moet worden met de veiligheid van alle betrokkenen. Er moeten dus maatregelen getroffen worden om te voorkomen dat er nieuwe coronabesmettingen zijn. Ook moet er rekening gehouden worden met de agenda’s van beide clubs, zodat er geen andere wedstrijden verplaatst hoeven te worden.

De KNVB heeft aangegeven dat er in de komende dagen duidelijkheid zal komen over de resterende wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax. De KNVB hoopt dat er snel een oplossing gevonden kan worden, zodat de wedstrijd alsnog gespeeld kan worden.