KNSB benadrukt belang van wereldbekers na afzegging ploeg van Schouten door coronacrisis

De KNSB heeft het belang benadrukt van de wereldbekers na de afzegging van de ploeg van Jorien Schouten door de coronacrisis. Schouten, een Nederlandse schaatser, had zich ingeschreven voor de wereldbekers in Heerenveen en Inzell, maar moest deze afzeggen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

De KNSB is van mening dat de wereldbekers een belangrijke rol spelen in de schaatswereld. Ze bieden schaatsers de kans om hun vaardigheden te verbeteren en hun prestaties te vergelijken met die van andere schaatsers uit de hele wereld. De wereldbekers zijn ook een goede manier om schaatsers te helpen zich voor te bereiden op de Olympische Spelen.

De KNSB benadrukt dat de wereldbekers ondanks de afzegging van Schouten nog steeds belangrijk zijn. Ze zullen een goede gelegenheid bieden voor schaatsers om hun vaardigheden te verbeteren en hun prestaties te vergelijken met die van andere schaatsers uit de hele wereld. Ook zullen de wereldbekers een goede manier bieden om schaatsers voor te bereiden op de Olympische Spelen.

De KNSB hoopt dat andere schaatsers niet door de afzegging van Schouten worden afgeschrikt om deel te nemen aan de wereldbekers. Ze benadrukken dat de wereldbekers nog steeds een belangrijke rol spelen in de schaatswereld en dat ze een goede gelegenheid bieden voor schaatsers om hun vaardigheden te verbeteren en hun prestaties te vergelijken met die van andere schaatsers uit de hele wereld.