Knegt niet geselecteerd voor eerste World Cup Shorttrack in Montreal: Geen Nederlandse deelname

Knegt niet geselecteerd voor eerste World Cup Shorttrack in Montreal: Geen Nederlandse deelname

Nederlandse shorttrackliefhebbers zijn teleurgesteld dat de Nederlandse shorttrackers niet zullen deelnemen aan de eerste World Cup Shorttrack in Montreal. De Nederlandse Knegt, die als een van de beste shorttrackers ter wereld wordt beschouwd, is niet geselecteerd voor deze wedstrijd.

De Nederlandse Knegt heeft al vele internationale titels gewonnen, waaronder twee bronzen medailles tijdens de Olympische Spelen van 2018. Hij is ook een tweevoudig wereldkampioen. Knegt had de hoop dat hij zou worden geselecteerd voor de World Cup Shorttrack in Montreal, maar helaas is dat niet gebeurd.

De Nederlandse shorttrackbond heeft bevestigd dat er geen Nederlandse deelnemers zullen zijn aan de World Cup Shorttrack in Montreal. De bond heeft verklaard dat het niet mogelijk was om Knegt te selecteren voor de wedstrijd, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar was.

Hoewel Knegt teleurgesteld is dat hij niet kan deelnemen aan de wedstrijd, blijft hij gemotiveerd om te blijven trainen en te blijven strijden voor internationale titels. Hij is vastbesloten om zichzelf te blijven verbeteren en om opnieuw te proberen geselecteerd te worden voor toekomstige internationale evenementen.

Het is jammer dat Knegt niet geselecteerd is voor de World Cup Shorttrack in Montreal, maar we moeten ons richten op de toekomst en hopen dat hij in staat zal zijn om zichzelf te bewijzen bij toekomstige internationale evenementen.