Klopp verheugd over bevrijding van vader van Díaz: 'Hij lacht weer van oor tot oor'

Klopp verheugd over bevrijding van vader van Díaz: ‘Hij lacht weer van oor tot oor’

Vandaag is er goed nieuws voor de familie van Liverpool-speler Neco Díaz. Zijn vader, die eerder deze maand in Venezuela werd ontvoerd, is vrijgelaten. Manager Jürgen Klopp was verheugd om het nieuws te horen en zei dat Díaz’ vader weer lacht van oor tot oor.

De ontvoering van Díaz’ vader was een schok voor de voetballer, die voor het eerst in de Premier League speelt. Klopp zei dat hij het nieuws onmiddellijk had gehoord en dat hij blij was dat de situatie zo snel was opgelost. “We zijn allemaal blij dat Neco’s vader weer veilig thuis is. Het is een moeilijke tijd geweest voor hem en zijn familie, maar we zijn allemaal erg opgelucht dat hij vrij is”, aldus Klopp.

De ontvoering van Díaz’ vader was een schok voor de voetballer, maar Klopp zei dat hij het gevoel had dat Díaz sterk genoeg was om door te gaan. “Hij is een sterke jongen en hij heeft ons laten zien dat hij sterk genoeg is om door te gaan. We zijn trots op hem en we hopen dat hij nu kan genieten van het feit dat zijn vader weer thuis is”, aldus Klopp.

Díaz is dankbaar voor alle steun die hij heeft gekregen van zijn teamgenoten, Klopp en de fans. “Ik ben zo dankbaar voor iedereen die me heeft gesteund tijdens deze moeilijke tijd. Ik ben blij dat mijn vader weer thuis is en ik kan niet wachten om hem te zien”, aldus Díaz.

Klopp en de rest van het team hopen dat Díaz nu kan genieten van het feit dat zijn vader weer thuis is. Klopp zei: “We willen dat Neco weet dat hij altijd bij ons kan komen als hij iemand nodig heeft om mee te praten.”