KLM vliegt niet naar Tel Aviv vanwege veiligheidsredenen

KLM vliegt niet naar Tel Aviv vanwege veiligheidsredenen

KLM heeft onlangs aangekondigd dat het voorlopig geen vluchten meer uitvoert naar Tel Aviv in Israël. Dit komt omdat KLM de veiligheid van haar passagiers en crewleden als prioriteit beschouwt.

De luchtvaartmaatschappij heeft de beslissing genomen na een aantal incidenten in de regio. KLM heeft aangegeven dat het voorlopig geen vluchten meer zal uitvoeren naar Tel Aviv, totdat de situatie in de regio is verbeterd.

De Israëlische luchtvaartautoriteiten hebben KLM verzocht om de vluchten naar Tel Aviv te hervatten. KLM heeft echter aangegeven dat het de veiligheid van haar passagiers en crewleden als prioriteit beschouwt en daarom voorlopig geen vluchten meer zal uitvoeren naar Tel Aviv.

KLM heeft aangegeven dat het de situatie in de regio nauwlettend in de gaten houdt en dat het zal overwegen om de vluchten naar Tel Aviv te hervatten als de situatie is verbeterd. Tot die tijd zullen er geen vluchten meer worden uitgevoerd naar Tel Aviv.

KLM heeft aangegeven dat het alle passagiers die al een ticket hebben gekocht voor een vlucht naar Tel Aviv zal helpen bij het zoeken naar alternatieve reismogelijkheden. Passagiers die hun ticket willen annuleren, kunnen dit doen zonder extra kosten.