Klanten van de Bank of Ireland krijgen tijdelijk meer geld door technische storing

De Bank of Ireland heeft een technische storing meegemaakt waardoor klanten tijdelijk meer geld op hun rekening hebben. De storing, die op maandagmiddag plaatsvond, heeft ertoe geleid dat sommige klanten meer geld op hun rekening hadden dan ze eigenlijk hadden. Hoewel de bank de oorzaak van de storing nog niet heeft bevestigd, heeft het bedrijf aangegeven dat het de situatie onder controle heeft en dat klanten hun geld terugkrijgen.

Klanten van de Bank of Ireland hebben gemeld dat hun saldo tijdelijk was verhoogd met bedragen variërend van enkele euro’s tot duizenden euro’s. Sommige klanten hebben zelfs meer geld ontvangen dan ze ooit hadden gestort. Hoewel de bank de oorzaak van de storing nog niet heeft bevestigd, heeft het bedrijf aangegeven dat het de situatie onder controle heeft en dat klanten hun geld terugkrijgen.

De Bank of Ireland heeft aangegeven dat klanten die meer geld ontvangen dan ze ooit hadden gestort, dit geld niet hoeven terug te betalen. In plaats daarvan zal de bank het geld terugvorderen van de klanten die minder geld ontvangen dan ze hadden gestort. De bank heeft ook aangegeven dat klanten die geld hebben uitgegeven dat ze niet hadden, dit geld niet hoeven terug te betalen.

Hoewel de Bank of Ireland de oorzaak van de storing nog niet heeft bevestigd, lijkt het erop dat de storing is veroorzaakt door een technisch probleem. Het bedrijf heeft aangegeven dat het de situatie onder controle heeft en dat klanten hun geld terugkrijgen. Klanten die meer geld ontvangen dan ze ooit hadden gestort, hoeven dit geld niet terug te betalen. Klanten die minder geld ontvangen dan ze hadden gestort, zullen hun geld terugkrijgen van de klanten die meer geld ontvangen dan ze ooit hadden gestort. Klanten die geld hebben uitgegeven dat ze niet hadden, hoeven dit geld niet terug te betalen.