KÍ Klaksvík uit Faeröer ziet Champions League-droom in verlenging mislukken

KÍ Klaksvík uit Faeröer ziet Champions League-droom in verlenging mislukken

KÍ Klaksvík uit Faeröer heeft hun droom om deel te nemen aan de Champions League voorlopig moeten laten varen. Na een verlenging van de competitie, waarin KÍ Klaksvík de kans kreeg om de tweede plaats in de competitie te veroveren, werden ze uiteindelijk derde.

KÍ Klaksvík had de kans om de tweede plaats in de competitie te veroveren door een verlenging van de competitie. De verlenging was bedoeld om te bepalen wie de tweede plaats zou veroveren, omdat KÍ Klaksvík en HB Tórshavn gelijk stonden na het reguliere seizoen. KÍ Klaksvík speelde twee wedstrijden tegen HB Tórshavn, maar verloor beide wedstrijden. Hierdoor kon HB Tórshavn de tweede plaats veroveren en KÍ Klaksvík werd derde.

Hoewel KÍ Klaksvík hun droom om deel te nemen aan de Champions League voorlopig moeten laten varen, hebben ze wel de kans om deel te nemen aan de Europa League. De derde plaats in de competitie betekent dat KÍ Klaksvík zich kan kwalificeren voor de Europa League-kwalificatieronde. Als ze hierin slagen, kunnen ze zich kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League.

Hoewel KÍ Klaksvík hun droom om deel te nemen aan de Champions League voorlopig moeten laten varen, is er nog steeds hoop voor hen. Door hun derde plaats in de competitie hebben ze nog steeds de kans om deel te nemen aan de Europa League. Als ze hierin slagen, zou dit een grote prestatie zijn voor het team.