Kevin Costner stelt dat ex-scheiding met opzet wordt vertraagd: ‘Spelletjes spelen’

Kevin Costner, een Amerikaanse acteur, producer en regisseur, heeft recentelijk een verklaring afgegeven waarin hij stelt dat ex-scheidingen met opzet worden vertraagd. Volgens Costner spelen advocaten en rechters spelletjes met mensen die gescheiden willen worden.

Costner heeft deze verklaring afgegeven naar aanleiding van zijn eigen ervaringen met een ex-scheiding. Hij zei dat hij al jarenlang worstelt met deze kwestie en dat hij het gevoel heeft dat hij in een vicieuze cirkel terecht is gekomen. Hij voegde eraan toe dat hij zich niet kan voorstellen dat iemand anders in dezelfde situatie zou zitten als hij.

De acteur heeft ook gezegd dat hij denkt dat advocaten en rechters spelletjes spelen met mensen die gescheiden willen worden. Hij zei dat deze mensen worden geconfronteerd met eindeloze procedures en dat er geen einde lijkt te komen aan deze situatie.

Costner’s verklaring is omstreden omdat sommige mensen denken dat hij de advocaten en rechters veroordeelt die betrokken zijn bij ex-scheidingen. Anderen denken echter dat Costner gelijk heeft en dat er inderdaad spelletjes worden gespeeld met mensen die gescheiden willen worden.

Hoe dan ook, Costner’s verklaring is een interessante kijk op ex-scheidingen en het is duidelijk dat er meer aandacht moet worden besteed aan dit onderwerp. Als er geen verandering komt, zullen mensen blijven worstelen met ex-scheidingen en zullen er nog meer mensen in dezelfde situatie terecht komen als Kevin Costner.