Kerstshow van De Bevers in Ahoy volgend jaar

Kerstshow van De Bevers in Ahoy volgend jaar

Komend jaar zal de populaire Nederlandse kinderband De Bevers een kerstshow geven in Ahoy Rotterdam. De show zal plaatsvinden op zaterdag 21 december 2019 en zal een avond vol plezier en magie voor jong en oud zijn.

De show zal bestaan uit een mix van muziek, dans, theater en magie. Er zullen verschillende nummers worden gespeeld, waaronder bekende hits van De Bevers. Daarnaast zullen er ook speciale gastoptredens zijn van andere artiesten.

De show zal worden gehost door de bekende presentator en kinderheld, Jochem Myjer. Hij zal het publiek meenemen op een reis vol verrassingen en avonturen.

De show is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zullen ook speciale activiteiten zijn voor kinderen, zoals knutselen, schminken en spelletjes.

De kaartverkoop voor de show is al begonnen. Kaarten kunnen worden gekocht via de website van Ahoy Rotterdam of bij de ticketbalie in Ahoy. Wees er snel bij, want de kaarten gaan snel!

Komend jaar zal de kerstshow van De Bevers in Ahoy Rotterdam een avond vol plezier en magie worden. Neem je familie mee en geniet van een onvergetelijke avond!