Keeper Vaessen maakt na zes weken rentree bij RKC na heftige medische situatie

Keeper Vaessen heeft na een zes weken durende afwezigheid weer teruggekeerd bij RKC Waalwijk. De keeper had een heftige medische situatie doorgemaakt, waardoor hij niet kon spelen.

Vaessen had al enkele weken last van zijn knie, maar het bleek dat hij een ernstige infectie had opgelopen. De infectie was zo ernstig dat hij een aantal weken in het ziekenhuis moest blijven om te herstellen. Na een intensief behandelingsprogramma is Vaessen eindelijk terug bij RKC Waalwijk.

De keeper is erg blij dat hij weer terug is bij zijn team. “Het was een moeilijke tijd voor mij, maar ik ben blij dat ik weer terug ben bij RKC Waalwijk. Ik ben erg dankbaar voor alle steun die ik heb gekregen van mijn teamgenoten, familie en vrienden. Ik ben er klaar voor om weer te gaan spelen,” aldus Vaessen.

De club is ook blij dat de keeper weer terug is. “We zijn erg blij dat Vaessen weer terug is bij RKC Waalwijk. Hij is een belangrijk lid van onze ploeg en we zijn erg blij dat hij weer fit is,” aldus de technische staf van RKC Waalwijk.

Keeper Vaessen is klaar om zijn team te helpen om de rest van het seizoen te slagen. Zijn terugkeer betekent dat de club weer een betrouwbare keeper heeft die kan helpen om de ploeg naar de overwinning te leiden.