Kanshebbers voor Sonja Barend Award uit Kasem, Castricum en Ten Napel in beeld

De Sonja Barend Award is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. Deze prijs is vernoemd naar de bekende Nederlandse televisiepresentatrice Sonja Barend. Dit jaar zijn er drie kandidaten uit Kasem, Castricum en Ten Napel die kanshebber zijn voor deze prijs. In dit artikel zullen we deze kanshebbers in beeld brengen.

De eerste kandidaat is mevrouw Els van der Kolk uit Kasem. Zij is al jarenlang actief betrokken bij allerlei lokale initiatieven, zoals het opzetten van een voedselbank en het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt. Daarnaast is zij ook betrokken bij verschillende sport- en cultuuractiviteiten in de regio.

De tweede kandidaat is mevrouw Tineke van der Meer uit Castricum. Zij heeft zich jarenlang ingezet voor het behoud van de lokale natuur en het milieu. Ze heeft meegewerkt aan verschillende projecten om de biodiversiteit in de regio te verbeteren, zoals het aanplanten van bomen en het opzetten van een educatief programma over natuurbehoud.

Tot slot is er mevrouw Marijke ten Napel uit Ten Napel. Zij is al jarenlang actief betrokken bij verschillende lokale initiatieven, waaronder het opzetten van een lokale bibliotheek en het organiseren van culturele evenementen. Daarnaast is zij ook betrokken bij verschillende vrijwilligersprojecten in de regio.

Al deze kandidaten verdienen alle lof voor hun inspanningen om de samenleving te verbeteren. Het is dan ook niet verrassend dat zij allemaal kanshebbers zijn voor de Sonja Barend Award. Wie er uiteindelijk met de prijs gaat lopen, zal op 8 maart bekend worden gemaakt.