Kane komt na tien jaar terug met concerten in Ziggo Dome en nieuwe single

Kane komt na tien jaar terug met concerten in Ziggo Dome en nieuwe single

Kane, de Nederlandse popgroep die in de jaren negentig een grote hit scoorde met hun single ‘Rain Down On Me’, is terug! Na tien jaar afwezigheid heeft de groep aangekondigd dat ze een aantal concerten zullen geven in de Ziggo Dome in Amsterdam. Bovendien hebben ze ook een nieuwe single uitgebracht, ‘The Best Is Yet To Come’.

De fans van Kane zijn erg blij met de terugkeer van de groep. De groep heeft een grote schare trouwe fans die al jarenlang op deze dag wachtten. De groep heeft al veel successen geboekt, waaronder een aantal nummer 1-hits in Nederland en Belgiƫ.

De concerten in de Ziggo Dome zullen plaatsvinden op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni. Het is een unieke kans voor de fans om hun favoriete band weer live te zien. De tickets voor de concerten zijn al verkrijgbaar en de verwachting is dat ze snel uitverkocht zullen zijn.

De nieuwe single van Kane is een uptempo nummer met een catchy refrein. Het nummer is geschreven door de bandleden en heeft een positieve boodschap: ‘The Best Is Yet To Come’. De single is nu verkrijgbaar op alle digitale muziekplatforms.

Kane is terug en dat is goed nieuws voor alle fans. De concerten in de Ziggo Dome en de nieuwe single zijn een prachtige manier om hun terugkeer te vieren. Wees er snel bij, want de tickets gaan hard!