Kamminga en Schouten geven volle steun aan coach Faber: 'We staan volledig achter Mark'

Kamminga en Schouten geven volle steun aan coach Faber: ‘We staan volledig achter Mark’

Kamminga en Schouten, twee van de meest prominente leden van de Nederlandse voetbalbond KNVB, hebben volledige steun gegeven aan coach Mark Faber. De twee hebben bevestigd dat ze volledig achter Faber staan en zijn beslissingen om de Nederlandse voetbalploeg naar een hoger niveau te brengen.

De steun voor Faber komt na een aantal moeilijke maanden voor de Nederlandse voetbalploeg. De ploeg heeft zich niet gekwalificeerd voor het WK 2018 en heeft ook niet goed gepresteerd in de UEFA Nations League. Faber heeft echter hard gewerkt om de ploeg te verbeteren en de resultaten zijn duidelijk te zien.

Kamminga en Schouten hebben bevestigd dat ze volledig achter Faber staan en zijn beslissingen om de Nederlandse voetbalploeg naar een hoger niveau te brengen. Ze geloven dat Faber de juiste persoon is om de ploeg naar een hoger niveau te brengen en dat hij de juiste beslissingen neemt om de ploeg te verbeteren.

De steun van Kamminga en Schouten is een duidelijk teken dat de KNVB achter Faber staat en dat ze geloven dat hij de juiste persoon is om de Nederlandse voetbalploeg naar een hoger niveau te brengen. Het is belangrijk dat de KNVB achter Faber staat, omdat hij alleen met hun steun kan slagen in zijn missie om de Nederlandse voetbalploeg naar een hoger niveau te brengen.