Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk worden voor het eerst ouders

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zijn voor het eerst ouders geworden! De Nederlandse acteurs hebben hun eerste kind, een meisje, gekregen. Het meisje heet Maud en is geboren op 19 april.

Kaj en Jessie hebben de geboorte van hun dochter bekendgemaakt via sociale media. Ze hebben een foto geplaatst van hun kleine meisje met de tekst: “We zijn zo gelukkig dat we onze kleine meid Maud mogen verwelkomen in ons leven!”

Kaj en Jessie zijn al meer dan twee jaar samen. Ze kregen hun relatie in 2017 en waren al snel verliefd op elkaar. In 2019 kondigden ze aan dat ze een kind verwachtten.

Kaj en Jessie zijn niet de enige Nederlandse sterren die recentelijk ouders zijn geworden. Ook acteur Jim Bakkum en zijn vrouw, actrice Kim-Lian van der Meij, hebben hun eerste kind gekregen.

Kaj en Jessie hebben veel steun gehad van hun familie en vrienden tijdens de zwangerschap. Ze hebben ook veel tips gekregen over hoe ze de beste ouders kunnen zijn.

Kaj en Jessie zijn erg blij met hun kleine meid en kijken uit naar de toekomst met haar. We wensen hen veel geluk met hun nieuwe gezin!