Juventus wint bij Frosinone en blijft Inter op de hielen zitten

Juventus heeft zaterdag een belangrijke overwinning geboekt bij Frosinone. De ploeg uit Turijn won met 2-0 en blijft daarmee Inter op de hielen zitten in de strijd om de Serie A titel.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en had de beste kansen in de eerste helft. Maar het was Juventus dat de score opende. Cristiano Ronaldo maakte in de 36e minuut de 0-1 met een mooie kopbal. In de tweede helft maakte Paulo Dybala er met een prachtige vrije trap 0-2 van.

Met deze overwinning blijft Juventus Inter op de hielen zitten. De ploeg uit Milaan heeft nog steeds twee punten voorsprong op Juventus, maar het verschil kan snel verdwijnen als Juventus blijft winnen.

Deze overwinning is belangrijk voor Juventus, omdat het een goede start is voor het tweede deel van het seizoen. De ploeg uit Turijn heeft nu al vier wedstrijden op rij gewonnen en lijkt steeds sterker te worden. Als Juventus zo doorgaat, kan het Inter nog steeds inhalen in de strijd om de titel.

Het is nog te vroeg om te zeggen wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat, maar één ding is zeker: het wordt een spannende strijd tussen Juventus en Inter tot aan het einde van het seizoen.