Jutta Leerdam wint in lastig weekend voor Jumbo-Visma: ‘Focus op groter doel’

Jutta Leerdam heeft afgelopen weekend een belangrijke overwinning behaald voor Jumbo-Visma. In een lastig weekend, waarin de weersomstandigheden niet meewerkten, wist de Nederlandse renster toch de top te bereiken.

Leerdam won de tweede etappe van de Giro Rosa, een van de grootste vrouwencriteriums ter wereld. Na een lange klim naar de top van de Monte Zoncolan, wist Leerdam als eerste de finishlijn te passeren. Hiermee bewees ze dat ze in staat is om ondanks lastige omstandigheden toch te winnen.

Na afloop van de wedstrijd was Leerdam duidelijk trots op haar prestatie. Ze benadrukte dat het belangrijk is om je focus te houden op het grotere doel, ook als het even tegenzit. “Het is belangrijk om je doelen voor ogen te houden en door te blijven gaan, ook als het lastig is”, aldus Leerdam.

Met deze overwinning heeft Leerdam een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Jumbo-Visma. De ploeg heeft nu al twee etappes in de Giro Rosa gewonnen en staat er goed voor om deze competitie te winnen.

Het is duidelijk dat Leerdam een belangrijke speler is in het team van Jumbo-Visma. Met haar sterke prestaties heeft ze al meerdere malen bewezen dat ze in staat is om ondanks lastige omstandigheden toch te winnen. Dit maakt haar tot een waardevolle aanwinst voor het team.