Jutta Leerdam maakt debuut als schaatsster op de catwalk tijdens Milan Fashion Week

Jutta Leerdam maakt debuut als schaatsster op de catwalk tijdens Milan Fashion Week

Jutta Leerdam, een Nederlandse schaatsster, heeft haar debuut gemaakt als model tijdens de Milan Fashion Week. Deze week is een van de meest prestigieuze modeshows ter wereld.

Jutta Leerdam is een tweevoudig Olympisch kampioene en wereldkampioene schaatsen. Ze heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen in 2006, 2010 en 2014. Na haar carrière als schaatsster heeft ze de overstap gemaakt naar het modelleren.

Tijdens de Milan Fashion Week werd Jutta Leerdam gekozen om te lopen voor het Italiaanse modehuis Etro. Ze droeg een prachtige jurk met een bloemenprint en zag er geweldig uit op de catwalk.

Jutta Leerdam was erg blij met deze kans en vertelde aan de pers dat ze zichzelf als model wilde bewijzen. Ze zei ook dat ze zichzelf als een professionele schaatser had bewezen, maar nu wilde ze laten zien dat ze ook een professioneel model kon zijn.

Het was een geweldige ervaring voor Jutta Leerdam en ze is erg trots op wat ze heeft bereikt. Ze is van plan om haar carrière als model voort te zetten en hoopt dat ze nog meer modeshows kan lopen in de toekomst.