Jumbo-Visma veroorzaakt onduidelijkheid over pikorde in Vuelta na uitspraken van Kuss en Roglic

Jumbo-Visma veroorzaakt onduidelijkheid over pikorde in Vuelta na uitspraken van Kuss en Roglic

De Nederlandse wielerploeg Jumbo-Visma heeft onduidelijkheid veroorzaakt over de pikorde in de Vuelta a EspaƱa. Dit komt na uitspraken van twee van hun rijders, Sepp Kuss en Primoz Roglic. Beide rijders hebben aangegeven dat ze de leider zullen zijn in de Vuelta.

Kuss, die vorig jaar de Tour de France won, heeft gezegd dat hij de leider zal zijn in de Vuelta. Roglic, die vorig jaar tweede werd in de Vuelta, heeft ook gezegd dat hij de leider zal zijn. Deze uitspraken hebben ervoor gezorgd dat er veel onduidelijkheid is ontstaan over wie de leider van Jumbo-Visma zal zijn in de Vuelta.

Jumbo-Visma heeft nog niet officieel bevestigd wie hun leider zal zijn in de Vuelta. Het is echter duidelijk dat er een strijd gaande is tussen Kuss en Roglic om de leidersrol. Beide rijders hebben aangegeven dat ze de leider willen zijn en dat ze bereid zijn om hun best te doen om deze rol te vervullen.

Het is nog niet duidelijk wie de leider van Jumbo-Visma zal zijn in de Vuelta. Er wordt echter verwacht dat Jumbo-Visma binnenkort een beslissing zal nemen over wie hun leider zal zijn. Het is duidelijk dat er een strijd gaande is tussen Kuss en Roglic om de leidersrol en dat Jumbo-Visma hierin een belangrijke beslissing moet nemen.