Jumbo-Visma prijst zeldzame zegereeks Kooij: ‘Dit is iets bijzonders’

De Nederlandse wielerploeg Jumbo-Visma heeft de zeldzame zegereeks van Kooij geprezen. De ploeg heeft de afgelopen weken een reeks van vijf overwinningen behaald, waaronder twee etappes in de Ronde van Polen.

Kooij, een 24-jarige Nederlandse coureur, begon zijn carrière bij Jumbo-Visma in 2018. Hij is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle renners in de ploeg.

Jumbo-Visma-ploegleider Merijn Zeeman prees Kooij voor zijn prestaties. “Het is iets bijzonders wat hij heeft bereikt,” zei hij. “Het is een geweldige prestatie en we zijn trots op hem.”

Kooij was blij met de erkenning van de ploeg. “Ik ben ontzettend blij dat ik deze prestatie heb kunnen neerzetten,” zei hij. “Het is een geweldig gevoel om te weten dat ik deze prestatie heb kunnen behalen met de steun van mijn ploeg.”

Kooij heeft nog meer prestaties neergezet in de afgelopen weken. Hij won ook een etappe in de Ronde van Luxemburg en een etappe in de Ronde van Wallonië.

Kooij’s prestaties tonen aan dat hij een van de meest veelbelovende jonge renners is in de wielersport. Jumbo-Visma heeft al laten weten dat ze Kooij graag bij hun ploeg willen houden.

Met Kooij’s prestaties in gedachten, lijkt het erop dat Jumbo-Visma nog meer successen gaat boeken in de komende maanden.