Jumbo-Visma levert ongekend machtsvertoon op Angliru in Vuelta-etappe

Jumbo-Visma levert ongekend machtsvertoon op Angliru in Vuelta-etappe

Jumbo-Visma heeft onlangs een ongekend machtsvertoon geleverd in de Vuelta-etappe die plaatsvond op de legendarische Angliru-berg in Spanje. De Nederlandse ploeg domineerde de etappe van begin tot eind en liet zien waarom ze een van de beste ploegen ter wereld zijn.

De etappe begon met een klim van meer dan 20 kilometer, waarbij Jumbo-Visma de controle had. Ze hielden het tempo hoog en zorgden ervoor dat de concurrentie niet kon bijbenen. Bovendien werd er geprobeerd om de concurrentie uit elkaar te rijden, waardoor Jumbo-Visma een voorsprong kon nemen.

Deze voorsprong werd vervolgens vergroot door de sterke prestaties van hun renners. Primoz Roglic, Sepp Kuss en George Bennett waren allemaal in staat om hun concurrenten achter zich te laten en een voorsprong te nemen. Uiteindelijk finishte Roglic als eerste, gevolgd door Kuss en Bennett.

Het was een indrukwekkende prestatie van Jumbo-Visma, die aantoont dat ze één van de beste ploegen ter wereld zijn. Ze hebben laten zien dat ze in staat zijn om te domineren op de meest uitdagende parcoursen en dat ze een sterke ploeg hebben die in staat is om hun concurrentie te verslaan.