Judas Priest komt volgend jaar naar AFAS Live voor hun nieuwe tour

De legendarische metalband Judas Priest komt volgend jaar naar AFAS Live voor hun nieuwe tour. De band, die in 1969 in Birmingham, Engeland werd opgericht, is een van de meest invloedrijke metalbands aller tijden. Ze hebben een enorme invloed gehad op de heavy metal-scene en hebben veel hits geschreven, waaronder ‘Breaking the Law’, ‘Living After Midnight’ en ‘You’ve Got Another Thing Comin’.

De band heeft al vele tours gedaan, waaronder de ‘Firepower’ tour in 2018. Nu komt de band naar Nederland voor hun nieuwe tour. De tour zal plaatsvinden in AFAS Live in Amsterdam en zal een avond vol metalhits bevatten. Fans kunnen verwachten om de meest iconische nummers van de band te horen, waaronder ‘Electric Eye’, ‘Painkiller’ en ‘Hell Bent For Leather’.

De tickets zijn nu verkrijgbaar en fans kunnen kiezen uit verschillende opties, waaronder VIP-pakketten. Deze pakketten bevatten een exclusieve meet-and-greet met de band, een exclusief Judas Priest-shirt en een aantal andere verrassingen.

Judas Priest is een van de meest invloedrijke metalbands aller tijden en hun show in AFAS Live zal een avond vol metalhits zijn. Fans kunnen nu tickets kopen voor de show en kiezen uit verschillende opties, waaronder VIP-pakketten. Als je een fan bent van Judas Priest, dan is dit je kans om de band live te zien!