Josh Duhamel en Audra verwachten hun eerste kind samen

Josh Duhamel en Audra, een actrice en model, hebben aangekondigd dat ze hun eerste kind samen verwachten. De twee hebben hun gelukkige nieuws op Instagram gedeeld met een foto van hen samen met de tekst: “We zijn zo blij om te delen dat we een baby verwachten”.

Josh Duhamel is een Amerikaanse acteur die bekend is van zijn rollen in films zoals Transformers, Life as We Know It en Safe Haven. Audra is een model en actrice die bekend is van haar rollen in films zoals The Last Witch Hunter en The Big Wedding.

De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van de film Battle of the Sexes in 2017. In 2018 gingen ze uit elkaar, maar kwamen later weer bij elkaar. In januari 2020 maakten ze hun verloving bekend.

Het koppel heeft nog niet bekend gemaakt wanneer hun baby geboren zal worden. Maar ze hebben al laten weten dat ze heel erg enthousiast zijn over de komst van hun kind.

Dit is de eerste baby voor Josh Duhamel, maar hij heeft al een zoon, Axl, met zijn ex-vrouw Fergie. Audra heeft ook al een dochter, Easton, uit een vorige relatie.

Het koppel heeft veel liefde en steun gekregen van hun fans op sociale media. Fans wensen hen alle geluk toe met hun nieuwe gezin en verheugen zich op de komst van hun baby.

Het is duidelijk dat Josh Duhamel en Audra heel erg blij zijn met hun nieuwe aanwinst en dat ze er klaar voor zijn om hun kind te verwelkomen.