Jorrel Hato kan de tweede jongste Oranjespeler in 92 jaar worden

Jorrel Hato kan de tweede jongste Oranjespeler in 92 jaar worden

Jorrel Hato kan de tweede jongste Oranjespeler in 92 jaar worden. De Nederlandse voetballer Jorrel Hato zou de tweede jongste speler ooit kunnen worden die voor het Nederlands elftal speelt. Hij is op dit moment 17 jaar oud en heeft de kans om deel te nemen aan het EK van 2021.

Hato is een talentvolle speler die al veel successen heeft geboekt in de jeugdteams van Ajax. Hij speelde ook voor Jong Ajax, waar hij zichzelf bewees als een uitstekende speler. Hato heeft al meerdere keren laten zien dat hij een goede voetballer is en heeft al een aantal uitnodigingen gehad om voor het Nederlands elftal te spelen.

Als Hato wordt geselecteerd voor het EK van 2021, zal hij de tweede jongste speler ooit zijn die voor het Nederlands elftal speelt. De jongste speler ooit was Virgil van Dijk, die in 2011 op 19-jarige leeftijd debuteerde. Als Hato wordt geselecteerd, zal hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut maken.

Het is duidelijk dat Hato een belangrijke speler kan worden voor het Nederlands elftal. Zijn talent en ervaring kunnen een grote bijdrage leveren aan de prestaties van het team. Als hij wordt geselecteerd, zal hij een grote stap maken in zijn carrière en kan hij een belangrijke speler worden voor het Nederlands elftal.