Joris Linssen stopt na 24 jaar met Caramba-band

Joris Linssen heeft na 24 jaar besloten om te stoppen met de Caramba-band. De band, die in 1996 werd opgericht, heeft al vele jaren samen muziek gemaakt en optredens gegeven.

Joris Linssen was de voorman van de band en de drijvende kracht achter hun muziek. Hij heeft de band geleid met veel enthousiasme en energie. De band heeft veel successen geboekt, waaronder een aantal nummer 1 hits in Nederland.

Het besluit om te stoppen was niet gemakkelijk voor Joris Linssen, maar hij heeft besloten dat het tijd is om door te gaan met andere projecten. Hij wil zich meer richten op zijn solocarrière en andere muzikale avonturen.

Hoewel de fans van de band teleurgesteld zullen zijn, is er ook veel steun voor Joris Linssen en zijn besluit. De bandleden hebben ook hun steun betuigd aan Joris en wensen hem veel succes met zijn toekomstige projecten.

Het is een einde van een tijdperk voor de Caramba-band, maar Joris Linssen zal altijd herinnerd worden als de frontman die de band tot grote hoogte heeft gebracht.