Jorien Renkema verlaat 3FM voor Qmusic

Jorien Renkema heeft een nieuwe uitdaging aangenomen. Na bijna twee jaar bij 3FM te hebben gewerkt, heeft ze besloten om te verhuizen naar Qmusic. Jorien was bij 3FM de presentatrice van de ochtendshow en was daarmee een bekende stem voor veel luisteraars.

Jorien is erg enthousiast over haar nieuwe baan. Ze zal bij Qmusic de presentatrice worden van de ochtendshow, wat betekent dat ze de luisteraars elke ochtend wakker zal maken met leuke muziek en interessante gesprekken. Jorien is van plan om de luisteraars te verrassen met interessante onderwerpen en leuke muziek.

De directeur van Qmusic, Jan-Willem van den Ende, is blij met de komst van Jorien. Hij gelooft dat ze een grote toevoeging zal zijn aan het team. Jorien zal samenwerken met andere bekende presentatoren zoals Giel Beelen en Frank Dane.

Jorien is al jarenlang actief in de media-industrie. Ze heeft ervaring opgedaan bij verschillende radiostations, waaronder 3FM, NPO Radio 1 en Sky Radio. Ook heeft ze gewerkt als presentatrice voor verschillende tv-programma’s, waaronder De Wereld Draait Door en De Nationale Test.

Jorien is erg enthousiast over haar nieuwe baan bij Qmusic en kijkt er naar uit om de luisteraars elke ochtend te verrassen met leuke muziek en interessante gesprekken. We wensen haar veel succes in haar nieuwe avontuur!