Jonker verwachtte kansrijk België: 'Sarina en ik hebben gelijk gekregen'

Jonker verwachtte kansrijk België: ‘Sarina en ik hebben gelijk gekregen’

België heeft een goede kans om de Europese kampioenschappen voetbal te winnen volgens bondscoach Roberto Martinez. De bondscoach, die ook bekend staat als Jonker, is ervan overtuigd dat de Belgische ploeg de titel kan winnen.

Hij zei: “We hebben de kwaliteit en de ervaring om de Europese titel te winnen. Sarina en ik hebben gelijk gekregen met onze verwachtingen. We hebben een goede mix van jonge, talentvolle spelers en ervaren spelers die ons in staat stellen om de beste prestaties te leveren.”

België heeft een sterke ploeg met spelers zoals Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku. De ploeg is ook erg goed getraind door Jonker en zijn assistent Sarina Wiegman.

De bondscoach is ervan overtuigd dat de ploeg de komende maanden goed zal presteren. Hij zei: “We hebben hard gewerkt om onze prestaties te verbeteren. We hebben een goede mix van jonge talenten en ervaren spelers die ons in staat stellen om de beste prestaties te leveren.”

Jonker is ervan overtuigd dat de ploeg de komende maanden goed zal presteren. Hij zei: “We hebben een goede mix van jonge talenten en ervaren spelers die ons in staat stellen om de beste prestaties te leveren. We zullen ons best doen om de Europese titel te winnen.”

België heeft een goede kans om de Europese kampioenschappen voetbal te winnen volgens bondscoach Roberto Martinez. De bondscoach, die ook bekend staat als Jonker, is ervan overtuigd dat de Belgische ploeg de titel kan winnen. Hij gelooft dat Sarina en hij gelijk hebben gekregen met hun verwachtingen en dat de ploeg in staat is om de beste prestaties te leveren. Als alles volgens plan verloopt, dan kan België de Europese titel winnen.