Jonker Verrast door Verlies van Oranje: 'Ik was Ervan Overtuigd Dat We Nog Konden Winnen'

Jonker Verrast door Verlies van Oranje: ‘Ik was Ervan Overtuigd Dat We Nog Konden Winnen’

De Nederlandse voetbalploeg heeft vandaag een verrassende nederlaag geleden tegen Oranje. Na een sterk begin van de wedstrijd, waarin de Nederlandse ploeg de leiding nam, kwam Oranje terug in de tweede helft en won uiteindelijk met 2-1.

De Nederlandse bondscoach Ronald Koeman was zichtbaar teleurgesteld na afloop van de wedstrijd. “We hadden een goede start en we hadden het gevoel dat we het spel onder controle hadden. Maar Oranje kwam terug in de tweede helft en we hebben ons niet goed genoeg verdedigd”, aldus Koeman.

De Nederlandse aanvoerder Virgil van Dijk was ook verrast door het verlies. “Ik was er van overtuigd dat we nog konden winnen, maar helaas hebben we dat niet gedaan. We hebben geprobeerd om het spel te controleren, maar we hebben ons niet goed genoeg verdedigd. We moeten onszelf nu analyseren en kijken wat we kunnen doen om beter te worden.”

Het verlies tegen Oranje is een teleurstellende start van het Nederlands elftal in de EK-kwalificatie. De ploeg moet nu beter presteren om zich te kwalificeren voor het EK volgend jaar. De bondscoach Koeman zal zijn ploeg nu moeten motiveren om beter te presteren in de komende wedstrijden.