Jonker en Wiegman hopen op strijdlustige Schotten ondanks 'kromme situatie'

Jonker en Wiegman hopen op strijdlustige Schotten ondanks ‘kromme situatie’

De Nederlandse voetbalsters, Sari van Veenendaal, Lieke Martens, Jackie Groenen en Shanice van de Sanden, hebben de wereld versteld doen staan met hun prestaties tijdens de WK-finale in juli 2019. De Nederlandse voetbalploeg is onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman en assistent-coach Jean-Paul Jonker klaar om hun Europese titel te verdedigen.

Hoewel de Nederlandse voetbalsters zich hebben bewezen als een van de beste teams ter wereld, is de situatie voor de Schotse voetbalploeg niet zo gunstig. De Schotse voetbalploeg staat op de zevende plaats in de UEFA-ranglijst en heeft de laatste twee jaar geen wedstrijden gespeeld.

Ondanks deze ‘kromme situatie’, zoals Wiegman het noemt, hopen Jonker en Wiegman dat de Schotse voetbalsters vol strijdlust zullen spelen. Ze geloven dat de Schotse voetbalsters een goede prestatie kunnen leveren als ze hun kracht en energie gebruiken.

De Nederlandse voetbalploeg is klaar om hun titel te verdedigen en de Schotse voetbalsters zullen een sterke tegenstander zijn. Jonker en Wiegman hopen dat de Schotse voetbalsters hun beste prestaties zullen leveren, ondanks de ‘kromme situatie’. Als de Schotse voetbalsters hun strijdlust tonen, zal dit een geweldige wedstrijd worden.