Jongen (16) Aangehouden na Schietpartij in Oss na Melding bij Politie

Jongen (16) Aangehouden na Schietpartij in Oss na Melding bij Politie

Afgelopen donderdag heeft de politie in Oss een 16-jarige jongen aangehouden na een schietpartij. De politie kreeg een melding van getuigen dat er een schietpartij had plaatsgevonden in de buurt van het centrum van de stad.

De politie ging direct naar de locatie en vond de 16-jarige jongen. Hij had een vuurwapen bij zich en werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Er zijn geen gewonden gemeld.

De politie heeft de jongen meegenomen naar het bureau voor verdere verhoren. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de achtergrond van de jongen of waarom hij betrokken was bij de schietpartij.

De politie heeft aangekondigd dat er nog meer onderzoek nodig is om de omstandigheden van de schietpartij te achterhalen. Ze hebben ook aangekondigd dat er meer informatie zal worden vrijgegeven als het onderzoek vordert.

Deze schietpartij is de tweede in korte tijd in Oss. Afgelopen maand was er ook al een schietpartij in de stad, waarbij twee mensen gewond raakten. De politie heeft nog geen verband gevonden tussen de twee incidenten.

De politie roept mensen op om informatie te delen over de schietpartij of over de 16-jarige jongen die is aangehouden. Ze hopen dat meer informatie kan helpen bij het oplossen van deze zaak.