Jong PSV begint seizoen met debuut van Tillman en kleine overwinning op Telstar

Het nieuwe seizoen van Jong PSV is begonnen met een kleine overwinning op Telstar. Het team van trainer Ernest Faber begon sterk aan de wedstrijd en had al vroeg de leiding in handen. De belangrijkste reden voor deze overwinning was het debuut van de 18-jarige Amerikaanse verdediger Chris Tillman.

Tillman, die afgelopen zomer naar Eindhoven kwam, maakte een indrukwekkende start bij Jong PSV. Binnen een paar minuten na zijn invalbeurt was hij al betrokken bij de openingstreffer. Met een goede pass op Cody Gakpo, die vervolgens de bal in het doel schoot, zorgde Tillman voor de 1-0 voorsprong.

Na de rust kwam Telstar terug in de wedstrijd en werd het spannend. Uiteindelijk bleef Jong PSV overeind en won het met 1-2. Na afloop van de wedstrijd was trainer Faber tevreden met de prestatie van zijn team. “We hebben een goede start gemaakt. We hebben gecontroleerd gespeeld en hebben een goede organisatie laten zien. We hebben ook geprofiteerd van het debuut van Chris Tillman, die een goede indruk heeft gemaakt”, aldus Faber.

Het is duidelijk dat Tillman een belangrijke speler kan worden voor Jong PSV. Hij is een talentvolle verdediger met veel potentieel en zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op het team. Met deze overwinning is Jong PSV goed begonnen aan het nieuwe seizoen en hopelijk kan het team deze lijn doortrekken in de komende wedstrijden.