Jong Oranje wint door doelpunten van Meijer en Hansen opnieuw in EK-kwalificatie

Jong Oranje wint door doelpunten van Meijer en Hansen opnieuw in EK-kwalificatie

Vandaag heeft Jong Oranje een belangrijke overwinning behaald in de EK-kwalificatie. Met doelpunten van Meijer en Hansen heeft Jong Oranje met 2-1 gewonnen van hun tegenstander.

De wedstrijd begon met een sterke start van Jong Oranje. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Meijer een kans om te scoren, maar zijn schot werd gered door de keeper. Aan de andere kant van het veld werd er ook gevaarlijk geschoten, maar gelukkig voor Jong Oranje kon de keeper deze poging ook keren.

In de tweede helft kwam Jong Oranje sterk terug. Na een mooie aanval werd Meijer vrijgespeeld en scoorde hij de 1-0. Niet veel later maakte Hansen er 2-0 van. De tegenstander kwam nog terug tot 2-1, maar het was niet genoeg om de overwinning uit handen te geven.

Met deze overwinning is Jong Oranje weer een stap dichter bij het EK. De ploeg heeft nu al 5 punten uit 3 wedstrijden en staat daarmee op de tweede plaats in de groep. Als Jong Oranje zo doorgaat, zullen ze zeker een plek veroveren in het EK.

Het was een mooie overwinning voor Jong Oranje, waarvoor Meijer en Hansen de verdiende doelpunten maakten. Nu is het aan de ploeg om door te gaan met winnen en zo hun plek in het EK te veroveren.