Jong Ajax verliest tegen FC Eindhoven in blessuretijd eerste wedstrijd

van het seizoen

Het seizoen is begonnen voor Jong Ajax, maar het begon niet zoals gehoopt. In de eerste wedstrijd van het seizoen verloor Jong Ajax met 1-0 tegen FC Eindhoven. De wedstrijd werd beslist in blessuretijd, waardoor de spelers van Jong Ajax teleurgesteld waren.

De wedstrijd begon goed voor Jong Ajax. Ze hadden het meeste balbezit en creëerden veel kansen. Helaas konden ze deze kansen niet benutten, waardoor de wedstrijd in 0-0 bleef steken. In de tweede helft bleef Jong Ajax druk zetten, maar FC Eindhoven wist toch de winnende goal te scoren in blessuretijd.

Hoewel de spelers van Jong Ajax teleurgesteld waren, was trainer Mitchell van der Gaag tevreden met de prestatie van zijn team. Hij benadrukte dat er veel goede dingen te zien waren en dat ze alleen maar beter zullen worden naarmate het seizoen vordert.

Jong Ajax zal nu de komende weken hard werken om zich voor te bereiden op hun volgende wedstrijd. Ze zullen proberen deze wedstrijd te winnen, zodat ze hun seizoen op een positieve manier kunnen beginnen.