John van den Heuvel doet onderzoek naar Joran van der Sloot voor nieuwe documentairereeks

John van den Heuvel, bekend van zijn documentairereeksen, heeft aangekondigd dat hij een nieuwe documentairereeks gaat maken over Joran van der Sloot. Van den Heuvel heeft al eerder documentaires gemaakt over beroemdheden zoals Willem Holleeder en John Mieremet.

De documentairereeks zal gaan over de zaak van Joran van der Sloot en de verdwijning van Natalee Holloway. Van der Sloot is al jarenlang verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Holloway, maar er is nooit bewijs gevonden.

Van den Heuvel heeft aangekondigd dat hij een team van onderzoekers heeft samengesteld om de zaak te onderzoeken. Het team zal onder andere bestaan uit forensisch onderzoekers, advocaten en journalisten.

De documentairereeks zal ook gaan over de levensgeschiedenis van Joran van der Sloot. Van den Heuvel heeft gezegd dat hij wil proberen om meer inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van Van der Sloot en hoe hij tot zijn daden is gekomen.

Van den Heuvel heeft ook gezegd dat hij de documentairereeks wil maken om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij hoopt dat hij met de documentairereeks meer informatie kan verzamelen over de verdwijning van Natalee Holloway en dat hij de waarheid kan achterhalen.

Het is nog niet bekend wanneer de documentairereeks zal worden uitgezonden, maar het is duidelijk dat John van den Heuvel er alles aan doet om de waarheid boven tafel te krijgen.