Johan Cruijff ArenA-omgeving aangewezen als veiligheidsrisicogebied voor Ajax-AZ duel

De Johan Cruijff ArenA-omgeving is aangewezen als een veiligheidsrisicogebied voor het Ajax-AZ duel op zondag 8 maart. Dit is een gevolg van de toenemende spanningen tussen beide clubs, die al jarenlang rivaliteit hebben.

De politie heeft maatregelen genomen om de veiligheid van supporters te waarborgen. Er zal een sterke aanwezigheid van politieagenten zijn in de omgeving van de Johan Cruijff ArenA. Ook zullen er extra veiligheidsmaatregelen worden getroffen, zoals het controleren van tickets en identiteitsbewijzen.

Deze maatregelen zijn genomen om te voorkomen dat er ongeregeldheden plaatsvinden tussen supporters van beide clubs. Er zal ook een verbod gelden op het dragen van kleding met logo’s of kleuren van beide clubs.

De politie heeft ook gevraagd dat supporters zich gedragen volgens de regels en respectvol zijn naar elkaar. Ook is het verboden om alcohol te drinken in de omgeving van de Johan Cruijff ArenA.

Het is belangrijk dat supporters zich aan de regels houden en respectvol naar elkaar zijn. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat het Ajax-AZ duel een sportieve en veilige wedstrijd wordt.