Joe Jonas over zijn relatiebreuk met Sophie Turner: ‘Dank voor de liefde en steun’

Joe Jonas en Sophie Turner hebben hun relatie na twee jaar beƫindigd. De voormalige Jonas Brothers-zanger heeft een statement gepost op Instagram waarin hij zijn dankbaarheid uitspreekt voor de liefde en steun die hij van de Game of Thrones-actrice heeft gekregen.

Joe Jonas en Sophie Turner begonnen hun relatie in 2016 en trouwden in 2019. Ze hadden een korte, maar intense relatie. Hoewel er geen officiƫle verklaring is gegeven voor de breuk, lijkt het erop dat de twee gewoon uit elkaar zijn gegroeid.

In zijn statement op Instagram bedankte Joe Jonas Sophie Turner voor de liefde en steun die hij van haar heeft gekregen. Hij zei dat hij altijd dankbaar zal zijn voor de tijd die ze samen hebben gehad en dat hij haar altijd een speciaal persoon zal blijven vinden.

Hoewel de twee geen koppel meer zijn, lijkt het erop dat ze nog steeds goede vrienden zijn. Joe Jonas heeft ook gezegd dat hij altijd voor Sophie Turner zal blijven zorgen, wat aangeeft dat er nog steeds een sterke band tussen hen is.

Hoewel de relatiebreuk tragisch is, is het duidelijk dat Joe Jonas en Sophie Turner nog steeds een goede band hebben. Ze hebben beiden hun dankbaarheid uitgesproken voor de tijd die ze samen hebben gehad en laten zien dat ze nog steeds vrienden zijn.