Jodie Turner-Smith en Joshua Jackson aankondiging van hun scheiding.

Op 12 januari 2021 hebben Jodie Turner-Smith en Joshua Jackson hun scheiding aangekondigd. De acteurs, die in 2019 getrouwd waren, hebben een verklaring uitgegeven waarin ze vertellen dat ze hun relatie hebben beëindigd.

De twee acteurs hebben samen gewerkt aan de film ‘The Little Things’ en werden in november 2019 getrouwd. Ze kregen in april 2020 hun eerste kind, een dochter genaamd Janie.

In hun verklaring lieten ze weten dat ze hun relatie met respect en liefde hebben beëindigd en dat ze blijven samenwerken om hun dochter op te voeden. Ze vroegen om privacy en begrip voor hun gezinsleden.

Hoewel de twee acteurs niet veel over hun relatie hebben gedeeld, hebben ze wel laten weten dat ze nog steeds goede vrienden zijn. Ze hebben ook laten weten dat ze de liefde en steun die ze van hun fans hebben gekregen enorm waarderen.

Het is jammer dat Jodie Turner-Smith en Joshua Jackson hun relatie hebben beëindigd, maar we hopen dat ze allebei gelukkig zullen zijn. We wensen hen allebei veel sterkte toe bij het verwerken van deze verandering.