Jill Roord scoort twee doelpunten voor Manchester City in royale overwinning

Jill Roord heeft een geweldige prestatie geleverd voor Manchester City in hun royale overwinning tegen Bristol City. De Nederlandse international scoorde twee doelpunten in de wedstrijd, waarmee ze een belangrijke bijdrage leverde aan de 5-0 overwinning van haar team.

Het was een gedenkwaardige avond voor Roord, die haar eerste doelpunt maakte in de tweede helft van de wedstrijd. Ze scoorde met een mooie afstandsschot, waarmee ze de score op 2-0 bracht. Haar tweede doelpunt kwam kort daarna, toen ze een voorzet van teamgenoot Georgia Stanway in het doel schoot.

De prestatie van Roord was een grote verrassing voor veel mensen, omdat ze niet vaak scoort. De 23-jarige middenvelder heeft alleen dit seizoen twee doelpunten gemaakt in de competitie, waaronder deze twee.

Roord is een belangrijke speler voor Manchester City, omdat ze een goede balverdediger is en ook goed kan aanvallen. Ze heeft al veel wedstrijden gespeeld voor het team en heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder de FA Cup en de Women’s Super League.

De prestatie van Roord is een goed voorbeeld van hoe belangrijk ze is voor Manchester City. Ze is een geweldige speler en heeft laten zien dat ze ook kan scoren. Als ze dit niveau kan vasthouden, zal ze een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige successen van haar team.