Jett Rebel: ‘Het afzweren van drugs was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt’

Jett Rebel is een Nederlandse singer-songwriter die bekend staat om zijn energieke optredens en catchy liedjes. In een recent interview met NU.nl vertelde Jett Rebel dat het afzweren van drugs de beste keuze was die hij ooit heeft gemaakt.

Jett Rebel begon al op jonge leeftijd met muziek maken. Hij begon met gitaar spelen toen hij zeven jaar oud was en begon al snel met het schrijven van liedjes. Op zijn twaalfde begon hij met optreden in kleine clubs en op zijn veertiende begon hij met het uitbrengen van zijn eerste EP.

Hoewel Jett Rebel al op jonge leeftijd bekendheid kreeg, begon hij ook met het gebruik van drugs. In een interview met NU.nl vertelde hij dat hij op zijn zeventiende begon met het gebruik van drugs, waaronder XTC, cocaïne en cannabis. Hoewel hij de drugs gebruikte om zichzelf te ontspannen, merkte hij al snel dat het gebruik van drugs een negatieve invloed had op zijn leven.

Na een tijdje besloot Jett Rebel dat het tijd was om te stoppen met het gebruik van drugs. Hij vertelde dat het afzweren van drugs de beste keuze was die hij ooit heeft gemaakt. Hij merkte dat hij meer energie had en meer gefocust was op zijn muziek. Ook merkte hij dat hij meer creatief was en meer ideeën had voor nieuwe nummers.

Jett Rebel is nu al jaren clean en blijft hard werken aan zijn muziek. Hij is een voorbeeld voor veel mensen die worstelen met verslavingen en laat zien dat je door hard werken je doelen kunt bereiken.