Jeremy Renner neemt weer deel aan serie na sneeuwschuiverongeluk

De Amerikaanse acteur Jeremy Renner heeft bekend gemaakt dat hij weer deelneemt aan de televisieserie “Hawkeye”. De serie is gebaseerd op de Marvel-comicreeks met dezelfde naam. Renner heeft de hoofdrol gespeeld in de films “The Avengers” en “Avengers: Age of Ultron”.

Renner had eerder aangekondigd dat hij deel zou nemen aan de serie, maar het project werd uitgesteld na een ernstig ongeluk met een sneeuwschuiver. Renner brak zijn arm en onderging een operatie om de schade te herstellen.

Na maanden van herstel heeft Renner nu bevestigd dat hij weer klaar is om deel te nemen aan de serie. Hij zei: “Ik ben zo blij dat ik weer terug ben en klaar ben om deel te nemen aan Hawkeye. Het was een lange weg terug, maar ik ben er klaar voor.”

De serie zal zich concentreren op de avonturen van Renner als Hawkeye, die een superheld is met een boog en pijlen. De serie zal ook een nieuwe personage introduceren, Kate Bishop, die ook Hawkeye wordt genoemd. De serie zal worden uitgezonden op Disney +.

Renner is blij dat hij weer terug is en klaar is om aan de serie te werken. Hij is er klaar voor om de wereld te veroveren als Hawkeye.