Jerdy Schouten streeft naar rehabilitatie bij Oranje na kritiek van Van Gaal

Jerdy Schouten streeft naar rehabilitatie bij Oranje na kritiek van Van Gaal

Jerdy Schouten staat voor een moeilijke taak. Na de kritiek van Louis van Gaal over zijn prestaties als assistent-trainer bij Oranje, streeft hij naar rehabilitatie. Schouten heeft de afgelopen jaren een grote verandering meegemaakt bij Oranje.

Van Gaal heeft Schouten ervan beschuldigd dat hij niet genoeg heeft gedaan om Oranje te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. Schouten heeft de kritiek aanvaard en is vastbesloten om te laten zien dat hij de juiste persoon is om Oranje te helpen.

Schouten heeft al een aantal veranderingen doorgevoerd in de manier waarop Oranje traint en speelt. Hij heeft bijvoorbeeld een nieuw trainingsprogramma geïntroduceerd dat gericht is op het verbeteren van de technische vaardigheden van de spelers. Ook heeft hij de focus verlegd naar het versterken van de teamspirit en het vergroten van de samenwerking tussen de spelers.

Schouten is er ook van overtuigd dat hij Oranje kan helpen om betere resultaten te behalen. Hij is ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om Oranje te helpen om hun doelstellingen te bereiken. Schouten is vastbesloten om te laten zien dat hij de juiste persoon is om Oranje te helpen.

Hoewel Schouten nog steeds veel kritiek krijgt, blijft hij strijden voor rehabilitatie bij Oranje. Hij is ervan overtuigd dat hij Oranje kan helpen om betere resultaten te behalen en dat hij de juiste persoon is om Oranje te helpen. Als Schouten erin slaagt om Oranje te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen, zal hij rehabilitatie verdienen en zal hij bewijzen dat hij de juiste persoon is om Oranje te helpen.