Jelka van Houten en Henry van Loon gaan na zes jaar relatie trouwen

Jelka van Houten en Henry van Loon gaan na zes jaar relatie trouwen

Jelka van Houten en Henry van Loon zijn een stel dat al zes jaar samen is. Na een lange relatie hebben ze besloten om de stap te zetten en te gaan trouwen. De twee zijn al jarenlang verliefd op elkaar en hebben veel mooie momenten samen beleefd.

Jelka en Henry hebben elkaar leren kennen op een feestje in 2012. Ze hadden meteen een klik en raakten verliefd. Na een paar maanden daten, wisten ze dat ze voor elkaar gemaakt waren. Sindsdien hebben ze veel samen gedaan, zoals reizen, samen uitgaan en samen dingen ondernemen.

De twee hebben besloten om na zes jaar samenzijn hun liefde te verzegelen met een huwelijk. Ze zullen hun trouwdag vieren met familie en vrienden, waarbij iedereen hen gelukkig kan wensen met hun speciale dag. Ze hebben al een locatie gekozen en zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun grote dag.

Jelka en Henry zijn erg blij dat ze de stap hebben gezet om te gaan trouwen. Ze kijken uit naar hun speciale dag en hopen dat hun liefde voor elkaar altijd zo sterk blijft als nu. Ze hopen dat hun huwelijk een lange en gelukkige toekomst in petto heeft.